Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skladatel Ondřej Soukup se otázkám ohledně svého soukromí vždy vyhýbal. Nechtěl se mu vysvětlovat čtyřúhelník, ve kterém žije. Soukup je stále ženatý s textařkou Gábinou Osvaldovou, ale žije s Luciou Šoralovou, se kterou má roční dceru Rebeku. Osvaldová má zase vztah se svým Mirečkem Mirčevem. A všichni čtyři jsou spokojení a společně také vyrážejí do společnosti.

Nyní Soukup konečně promluvil o rozchodu s Osvaldovou, se kterou jsou stále denně v kontaktu. "Ze začátku byla samozřejmě obrovská láska, časem však odešlo sexuálno a nakonec jsme na sebe začali být v určitých ohledech docela alergičtí. Tak jsme spolu prostě přestali žít," prozradil Instinktu Soukup, který se rozpovídal také o začátcích se svou současnou partnerkou.

Té tehdy, když se potkali, bylo 24 let, za což si od své ženy prý vysloužil pár slovních šťouchanců. "Osvaldová se mi smála, že jsem pedofil, který si našel Lolitu, v čemž měla svým způsobem pravdu," dodal s úsměvem Soukup, který má se Šoralovou roční dceru Rebeku.

Reklama

Další články

Načítám