Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Martina Dvořáková odlétá na několik měsíců do Ameriky. Kvůli příteli, golfistovi Lukášovi Lizánkovi dává sbohem v Čechách a stěhuje se na americké Miami. A protože chce také něco dokázat, už má v hledáčku americké agentury, kde se pokusí zaujmout.

"Nic extra od toho nečekám, ale když to nezkusím, také nic neříkám. Ve třiceti ze mě topmodelka už fakt asi nebude, ale proč si nepřivydělat, když třeba bude možnost. Lukáš běhá po trávnících a trénuje a já také nechci pořád ležet vyvalená u moře," řekla Super.cz s úsměvem Martina Dvořáková.

Jediné, co ji trošku trápí, je znalost angličtiny. "Základy mám, nejsem úplné nemehlo, který umí jenom yes a no. Ale přeci jenom je stále co zlepšovat. Tak jsem si dala ještě před odletem intenzivní kurs v jazykovce, která nese jméno Jamese Bonda. Tak jestli budu v učení rychlá jako agent 007, tak budu dost v pohodě," dodala sexy Dvořáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám