Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší fešák mezi českými hokejisty, ale také velký proutník. To je jednoznačně Petr Nedvěd. Populární hokejista sundal brusle a vyzkoušel si roli modela. A rekvizity k tomu dostal přímo na tělo stvořené. Fotil u svého nejoblíbenějšího vozu Ferrari, který byl navíc pořádně ozdoben. Koukaly z něj dokonalé nožky nádherné modelky až po zadeček. A Nedvědovi začaly zářit oči.

Modelku vybírala produkce dlouho. "Bylo jasné jen jedno kritérium. Nohy musí mít dokonalé a dlouhé jako Diana Kobzanová," řekl Super.cz fotograf Jára Urban, který s Nedvědem fotil úplně poprvé.

"A byl jsem mile překvapený. Dlouho jsem se u focení tak nezasmál. Petr má neskutečný smysl pro humor, a navíc se fotilo poměrně lehce. Až skončí s hokejem, v pohodě může přejít k modelingu," dodal s úsměvem fotograf.

Nedvěd fotil pro kalendář známé automyčky. Nejvíce zřejmě ocenil právě to, že mu produkce naservírovala další kočičku. Modelka Alice Bémová měla nejen dokonalé nohy, ale také velmi krásnou tvář. A Petra opravdu zaujala.

"Zachoval se jako pravý gentleman a po focení se okamžitě nabídl, že ji odveze domů," uzavřel fotograf Urban. Zda skončilo ale jen u odvozu a vysazení u bydliště krásné Alice, ale už neprozradil. Jak známe svůdníka Nedvěda, určitě si při cestě připravil půdu pro další randění. Nebo to zvládnul rovnou?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám