Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nádherná Petra Faltýnová (46) je ženou dvou tváří. Jednou ji můžete potkat v kostele, podruhé pořádně odhalenou jen v kožešinové vestě bez sukně či kalhot v pražské luxusní ulici Pařížské.

Sexy modelka fotila kalendář pro známou automyčku. Když fotograf Jára Urban volal Petře kvůli termínu focení, čekal ho pořádný šok. "Řekla mi, že v neděli nemůže, protože chodí pravidelně do kostela. A v tu chvíli mě napadl nápad ji nafotit před kostelem jako sicilskou vdovu," řekl Super.cz fotograf Jára Urban.

Pro kalendář pak udělali ještě jednu verzi, Petra se fotila tak, jak ji všichni znají: Tedy svůdná a rajcovní modelka jen spoře oděná v Pařížské ulici v Praze, kde Faltýnová ráda nakupuje. "Péťa z fotky před kostelem měla trošku strach, aby to nebylo moc kontroverzní. Tak jsme raději udělali ještě jednu variantu. Nakonec jsme se ale všichni shodli, že jako sicilská vdova je prostě dokonalá a Petra souhlasila," dodal Urban.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám