Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tahle okouzlující květinka vyrostla v Albánii a v současnosti je vyhledávanou modelkou nejen spodního prádla. Šestadvacetiletá Angela Martini však na sebe upozornila díky soutěži Miss Albánie, ve které v roce 2010 zvítězila. Uhrančivá brunetka tentokrát získala lukrativní kšeft v podobě nafocení kampaně pro známou značku spodního prádla a plavek La Perla a jak se můžete přesvědčit, fotky stojí za to.

Angela se narodila v albánském Shkodëru, odkud se s rodiči v deseti letech přestěhovala do Švýcarska a nyní žije ve Spojených státech. Modelingu se věnuje od osmnácti, kdy podepsala smlouvu s agenturou Next Model Management v Miami a Elite Model Management v New Yorku. Díky perfektní postavě se Martini objevila před čtyřmi lety v plavkovém vydání Sports Illustrated a loni na titulce tureckého Esquire.

Na soutěži Miss Universe před dvěma lety se umístila na šestém místě, což z ní dělá nejvýše hodnocenou albánskou dívku v historii tohoto světového klání královen krásy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám