Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) překvapivě v noci na svém profilu na sociální síti označila samu sebe jako nezadanou. Okamžitě to vyvolalo otazníky, zda se se slavným fotbalovým milionářem Tomášem Řepkou (50), s nímž má i dítě, nerozešla. Vypadá to ale, že se populární dvojička jen rozhádala či škádlila a pak došlo ke sladké usmiřovačce.

Po našem telefonátu si totiž status na Facebooku změnila zase na „zadaná“. „Udělala jsem to z hecu. Tomáš nevěřil, že to udělám, tak jsem ho trumfla,“ svěřila se Super.cz Erbová, která si myslí, že i když to mezi ní a známým bouřlivákem občas pořádně jiskří, zůstanou si až do smrti. „Míváme doma Itálii jako všude jinde. Zkrátka včera bylo veselo, Tom si myslel, že bych ze sebe nezadanou neudělala, tak jsem nemohla uhnout,“ tvrdí sexbomba.

„Teď už ví, že nemluvím, ale konám. Přála bych vám ale vidět jeho výraz. Včerejší derby vyhrála Erbová v poměru 1:0,“ dodala s tím, že Řepka má občas blikanec, druhý den je pak ale jako beránek. Modelka se s tím už údajně naučila pracovat.

Reklama

Další články

Načítám