Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo je ta nádherná blondýnka v brýlích a usedlém kostýmku? Česká topmodelka si hereckou práci vyzkoušela v létě při natáčení filmu Jiřího Menzela Sukničkáři a nyní v Los Angeles natáčela americký snímek The Big Meet, ve kterém dostala roli sekretářky. Poznáte českou krásku v kostýmku a brýlích?

Krásná modelka je jedinou Češkou, která získala titul Miss World. Už víte? Taťána Kuchařová (36) zkrátka ve světě boduje. Ve snímku amerického režiséra Christiana Adlera si zahraje malou roli také její přítel Lane Carlson, který je dokonce výkonným producentem filmu. I přesto musela Taťána projít náročným castingem. Protekce neexistovala.

„Musím přiznat, že natáčení mě moc baví. Jsou to pro mne nové výzvy a nové výzvy ráda přijímám," prozradila Taťána, která si s přítelem nyní užívá dovolenou na Havaji a už za pár dní přiletí do České republiky.

Čeká ji křest kalendáře pro známou automyčku, jehož výtěžek půjde na nadaci Kuchařové Krása pomoci, a poté bude fotit další kampaň pro kosmetickou firmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám