Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálový herec Jan Kříž, který si nedávno prošel peklem, když se s ním zřítila kladka v divadle Kalich, kde zrovna hrál titulní roli v muzikálu Robin Hood, je zpět. Herec se vrátil do divadla a jeho zdravotní stav už mu dovoluje hrát i tanečně náročné role.

Na jeho premiéru po zranění v roli Dannyho v muzikálu Pomáda se přišla podívat i jeho přítelkyně Marie, která v muzikálu také hraje.

Kříž musel po zranění chodit nějakou dobu o berlích, ale nyní na pódiu skotačil tak, jako by se mu před pár týdny nic nestalo. "Byl jsem nervozní, pořád si v duchu kontroluju, co už to tělo snese. Ale jsem hlavně opravdu rád, že jsem zpátky na jevišti. Bude zvláštní na začátku února hrát zas Robina, při kterém se ta nehoda přihodila," řekl Kříž.

Zcela zdráv ale prý ještě není. "Chodím na kontroly a hlavně k fyzioterapeutce. Protože jak některé svaly nefungují správně, jiné to kompenzují. Tak se snažíme to celé vycentrovat, abych brzo fungoval normálně. Teď už je to jen o nějaké bolesti v zádech, ale každým dnem se to lepší. Už to nevidím na dlouho," dodal muzikálový herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám