Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Legenda skupiny Beatles Sir Paul McCartney (81) požádal svou přítelkyni Nancy Shevell o ruku. O sedmnáct let mladší podnikatelka dostala od Paula zásnubní prsten v hodnotě více jak 15 miliónů korun.

Třetí svatbu hudebník potvrdil prostřednictvím svého mluvčího Stuarta Bella. "Paul je v sedmém nebi. Je šťastnější než kdy předtím," řekl zdroj deníku The Sun.

Zpěvákův přítel zprávu potvrdil. "Nancy a Paul se budou brát. Dostala prsten a proběhly romantické zásnuby. Mezi nimi to dokonale klape. Jsou oba velmi klidní, uvolnění a optimističtí.“

McCartney prožil velmi těžký rozvod s druhou ženou Heather Mills. Té musel zaplatit v přepočtu 775 milionu korun. Toho se u nové snoubenky bát nemusí, protože je sama milionářka. "Na rozdíl od Heather, všechny jeho děti milují Nancy,“ dodal zdroj.

Podle listu Life and Style McCartney zaplatil za jedinečný zásnubní prsten 650 tisíc dolarů a Nancy je jím naprosto nadšená. Aby ne. Prsten je posázen safíry a diamanty.

Pro McCartneyho to bude třetí manželství. Jeho první ženou byla americká fotografka Linda Eastman, s níž žil až do její smrti v roce 1998, kdy podlehla rakovině. Měli spolu tři děti - Mary, Jamese a Stellu.

Nancy se s Paulem znala ještě v době, kdy žila jeho žena Linda. McCartneyho přátelé ji prý schvalují mnohem více, než Heather Mills.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám