Hlavní obsah
Článek

Partner zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) měl včera plné ruce práce, aby Ivetu ochránil před dotíráním fanatického obdivovatele Zdeňka Macury (49). Celý incident, o kterém jsme vás včera informovali, nakonec vyvrcholil příjezdem policie.

Psychicky labilní Macura obtěžoval Ivetu přímo před jejím domem v pražské Uhříněvsi. Zpěvačka si s ním nejprve chtěla promluvit, aby za ní už nikdy nechodil, později ale raději zavolala policii.

Najednou se však domů vrátil Josef Rychtář a způsobil pořádný humbuk. Podle svědectví čtenáře Super.cz před ním začal Macura zběsile utíkat. Moc dobře totiž věděl, že překročil určitou mez.

„Rychtář byl pěkně naštvaný a honil ho po celé ulici, řval na něj: „Ty zmr*de, já tě dostanu,“ svěřil se nám čtenář se svým zážitkem.

Macura pak stejně jako Iveta zavolal policejní hlídku a do médií prohlásil, že ho Rychtář napadl.

„Začal nadávat, mlátit mě, tak jsem utíkal a pak zavolal polici, nechápal jsem, o co jde,“ napsal ve svém vyjádření Macura, který prý za Ivetou přišel, protože mu napsala, že jí jde o život.

Josef Rychtář v médiích potvrdil, že před ním Macura skutečně začal utíkat. Během úprku prý upadl a rozbil si loket.

Macura se dále nechal slyšet, že ho ještě před příjezdem policie Iveta s Rychtářem nalákala přímo do svého domku.

„Tam řekla, ať si sednu a začala do mě bít pěstí. Pak tam chodili s mobilem a pořád si mě natáčeli a pan Rychtář říkal Ivetě, ať řekne, že si mě nechce vzít. Tak ona to řekla, pak tam přijela policie," popsal nepřehlednou situaci Macura, který už Ivetu pronásleduje dva roky.

Zpěvačku nejprve sexuálně obtěžoval, aby se jí pak pokusil vyplatit z partnerství s Josefem Rychtářem a nakonec ji požádal o ruku.

„Několikrát jsme ho už zahlédli, jak v noci obchází Ivetin dům,“ řekl tehdy Super.cz Josef Rychtář. Iveta proto žije v neustálém strachu.

Reklama

Další články

Načítám