Hlavní obsah
Článek

Když se včera v bulváru objevily fotky herečky Míši Maurerové (33) líbající se na Vánočním bazaru kamarádek Ani Geislerové (47) a Táni Vilhelmové (45) s produkčním Ondřejem Potykou, začalo se spekulovat o tom, že hereččino manželství s Milanem Kožíškem (42) nejspíš brzy vezme za své.

My jsme dnes oblíbené herečce volali, abychom pro vás zjistili, jak se po jejím partnerském selhání celá záležitost u ní doma vyvíjí. Po telefonu působila herečka velmi pozitivně a její rozverný tón hlasu nijak nenasvědčoval tomu, že by procházela partnerskou krizí. Míša nás odkázala na svůj profil na Facebooku, kde napsala své jasné stanovisko k celé věci.

„Přátelé, všichni ode mě dneska chtějí nějaké vyjádření! Tak tedy. Stejný vliv, jako má slintání žížaly na korozi zemské osy, má i jedna pusa na večírku po pár panácích na moje fungující manželství a skvělou rodinu, kterou mám! Toliko můj komentář k celé záležitosti. A pojďte zase řešit amnestii a volbu prezidenta....howgh!!!! Vaše Míša," zní vyjádření herečky na sociální síti.

Je jistě dobře, že se Maurerové s manželem podařil jedenáctiletý vztah zachránit. Už kvůli jejím dvojčátkům Pepíkovi a Magdalénce (4).

Reklama

Další články

Načítám