Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Američanka Stephanie Seymour platí za součást zlaté éry topmodelek z 80. a 90. let. I dnes stačí říct jména jako Claudia, Cindy, Elle nebo Naomi a každý hned ví, o kom je řeč. Všechny tyto slavné krásky, kterým je dnes všem už přes čtyřicet, se z modelingu nevytratily a dodnes vypadají úchvatně. Stephanie není výjimkou, a tak si ji vybral i návrhář Jason Wu, aby se stala tváří jeho kolekce pro rok 2013. A Stephanie se své role zhostila se ctí!

Na Seymour bylo vždy obdivováno její tělo. Nejenže opakovaně zdobila stránky v plavkových vydáních Sports Illustrated a jako jedna z prvních modelek pracovala pro Victoria's Secret, ale odvážila se dokonce i odhalit své půvaby pro Playboy.

„Stephanie Seymour jednoduše neví, co je stárnutí. Viděli jste její poslední paparazzi fotky z pláže na St. Barths? Kdo je viděl, ví, že neztratila nic ze svého kouzla supermodelky,“ nechala se slyšet módní kritička Hayley Phelan.

Seymour se v modelingu pohybuje už neuvěřitelných třicet let, jelikož začínala jako čtrnáctileté děvče. Za tu dobu se objevila na více než 300 obálkách časopisů. Je navíc k nevíře, že tato půvabná dáma s božskou figurou je maminkou čtyř dětí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám