Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natáčení zbrusu nové kuchařské show MasterChef je v plném proudu. Probíhá každý den včetně víkendu a trvá zhruba čtrnáct hodin denně. Na průběh dohlíží devadesátičlenný štáb, celou show snímá jedenáct kamer.

Náročné natáčení bravurně zvládá i moderátorka pořadu Daniela Peštová (53), která podle našich informací absolvuje v bratislavských ateliérech víc jak půldenní šichty. Česká topmodelka rozhodně neobtěžuje hvězdnými manýry a podle informací členů štábu pracuje neskutečně tvrdě. Pro Peštovou je to první velká příležitost s podobným televizním projektem, a tak se nechce zahanbit.

Daniela jako milovnice vaření a kulinářských trendů i v pauzách mezi natáčeními živě debatuje se soutěžícími i členy štábu a porovnává své kulinářské schopnosti se znalostmi ostatních.

Nejlepší amatérští kuchaři z Česka a Slovenska bojují o titul MasterChef, o jeden a čtvrt miliónu korun a vydání vlastní prestižní kuchařky. To vše se děje pod dohledem odborníků z oboru gastronomie – Jiřího Štifta, Radka Šubrta a Martina Korbeliče.

Podívejte se na galerii, ve které najdete první exkluzivní fotografie z natáčení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám