Hlavní obsah
Článek

Pro Andreu Verešovou (43) jsou její tmavé dlouhé vlasy obchodní značkou. Ona ale chtěla v minulosti vypadat úplně jinak.

„Taky jsem toužila být blonďatá. Asi jako většina žen jsem chtěla vyzkoušet něco jiného, protože změna je život," říká Andrea, které ale radikální změnu vzhledu nedovolily nikdy její modelingové agentury.

„Jednou mě ale jedna kosmetická společnost chtěla do jedné kampaně obarvit na blond a chtěli mi udělat mikádo. Dokonce si dodnes pamatuju, že mi nabídli pět set tisíc euro, což nebyla úplně malá částka. Po delším váhání jsme s agenturou odmítli," práskla na sebe kráska historku o odmítnutí v přepočtu třinácti miliónů korun. „Blondýna ze mě tedy nikdy nebyla, ale možná že mě to třeba někdy v padesátce chytí."

Verešová nejspíš udělala dobře, že nešla do žádné radikální změny. Díky své přirozenosti se nyní stala tváří známé vlasové kosmetiky. „Pro modelku je důležitý celkový vzhled a krásné, upravené vlasy jsou jeho nedílnou součástí. To, jak žena o své vlasy pečuje, o ní hodně vypovídá. Vlasovou kosmetiku je proto důležité vybírat pečlivě. Upřednostňuji kvalitní komplexní péči, díky které si mé vlasy zachovají přirozenou krásu," prozrazuje svoje triky Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám