Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jen do konce ledna trvá akce MAXI VÝPRODEJ, kterou spustila Alza.cz. V rámci výprodeje najdete neuvěřitelné množství zboží se slevami až 70%. Jeho množství je ale omezeno zásobami, takže čím dřív přijdete, tím větší výběr máte!

Na nákupy po Vánocích

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přestože po Vánocích a oslavách Silvestra moc peněz v domácí kase nezbývá, rozhodně se podívejte na obrovský výprodej Alza.cz. Jsou v něm doslova stovky produktů, které Alza.cz nabízí s obrovskými slevami. Slevy se ale týkají jen posledních kusů výprodejového zboží, takže rozhodně nečekejte až na konec měsíce.

Pro hráče i filmožrouty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vynikající nabídkou je například obří 27“ LED monitor Philips 273G3DHSB s Full HD rozlišením a možností 3D zobrazování filmů i her. Díky místnímu ztlumení podsvětlení dosahuje vynikajícího kontrastu, a je proto ideální na práci, hry i filmy. Přes velkou úhlopříčku je i úsporný, typicky spotřebuje pouze 25 wattů. Můžete ho mít se slevou 43% za pouhých 6957 Kč!

Do každé domácnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud bydlíte sami a chcete kvalitní, úspornou, tichou a zároveň kompaktní pračku, potěší vás BEKO EV6102. Vypere najednou až 6 kg prádla a její ovládání je tak jednoduché, že ho zvládne úplně každý. Nyní ji můžete mít s 31% slevou za pouhých 4499 Kč!

Skvělé ceny na Alza.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Takových skvělých nabídek najdete na Alza.cz spoustu. MAXI VÝPRODEJ pokrývá nejenom počítače, elektroniku a bílé elektro, ale i hračky, kosmetiku a další zboží! Kompletní nabídku výprodejového zboží najdete na Alza.cz!

Další články

Načítám