Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) má za sebou vůbec první focení po porodu druhého syna Bruna (3 měsíce).

„Naštěstí dnes nemusím prodávat svou krásu, ale spíš je to o tom, abychom vyzvali všechny mladé a krásné holky z naší republiky a ze Slovenska, aby přišly na náš casting," vysvětluje Krainová, která se stala ředitelkou modelingové soutěže Czechoslovak Topmodel.

Se známou modelkou pózovala v kampani také patnáctiletá Adéla Pohunková. „Pokud nebudu vypadat úplně nejlíp a nebude to na jedničku, tak mě snad nikdo nebude kritizovat. Určitě se necítím na to vystoupit na molo a předvádět se," říká s úsměvem modelka.

Simona se dostává na svou předporodní váhu velmi snadno, neboť se musí ohánět okolo svých dvou synů. Představa, že bude muset na focení obléknout šaty o velikosti 34, ji ale dohnala k tomu, že tři dny předtím nevložila jídlo do úst.

„Přiznám se, že před tímto focením jsem nic nejedla, abych zhubla jedno, dvě kila dolů," práskla na sebe kráska, která pije pouze speciální čaje a nápoje ochucené javorovým sirupem nebo výtažkem z havajských palem a chilli koření. „Osobně nepropaguji tyto hladovky, je to spíš očistná kůra," říká Krainová, která se neskutečně těšila, že se po focení opět pořádně nají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám