Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velšská herečka, která i po čtyřicítce obsazuje přední příčky v žebříčcích krásy nejen ve Velké Británii, opět předvedla, jaké půvaby si může doma hýčkat její manžel Michael Douglas (68). Ve čtvrtek byla hostem talk show Davida Lettermana v New Yorku, aby propagovala svůj nový film Zlomené město, v němž se představí po boku Marka Wahlberga nebo Russella Crowa. Na její kouzelné tváři se jí ale několikrát podařilo vykouzlit skutečně kuriózní výrazy.

Třiačtyřicetiletá Zeta-Jones k této příležitosti zvolila elegantní střídmý model asymetrického střihu, pod který bylo nejspíš vyloučené schovat podprsenku. K němu si Catherine obula saténové sandálky na podpatku od Christiana Louboutina.

Zajímavostí je, že Catherine se narodila ve stejný den jako její manžel Michael. Pouze o pětadvacet let později. Manželé spolu mají dvě děti, dvanáctiletého Dylana a devítiletou Carys.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám