Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vyzpovídali jsme největšího internetového prodejce spodního prádla. Které byly nejprodávanější kousky za minulý rok? Tajné informace z Astratex.cz přinášíme exkluzivně jenom pro čtenáře Super.cz!

Velký průzkum! Zjistili jsme, jaké jsou nejprodávanější podprsenky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nahlédli jsme do zákulisí Astratexu a získali jsme důvěrné obchodní údaje. Ale s vámi se o ně podělíme! Jak se vám líbí nejprodávanější podprsenky? Nemáte některou z nich už doma?

1. místo: Luxus pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutně nejprodávanějším kouskem za loňský rok je podprsenka značky Ava Lingerie AV924. K dostání je ve dvou barevných variantách – bílé a černé – a ve velikostech pro středně až extra velká prsa. V nabídce je ve velikostech až do 100D! A proč je tak oblíbená? Za prima cenu nabízí úžasný design, který lahodí oku i postavě. Navíc má pevná a pohodlná ramínka a košíčky podložené bavlnou, takže se i příjemně nosí!

2. místo: Extra podpora a pohodlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I na druhém místě se umístil kousek, který ocení dámy s větším poprsím. Podprsenka Delfina byla navržena, aby vyřešila problémy s velkými prsy. Seženete ji proto hlavně v extra velkých velikostech – až do 110G. Majitelky potěší velmi širokými ramínky, která se nezařezávají, pevným zapínáním na tři háčky a příjemným bavlněným úpletem na vnitřní straně košíčků. Vybrat si navíc můžete ze tří barev – černé, bílé a tělové. To pohodlí i elegantní vzhled si zamilujete.

3. místo: V jednoduchosti je krása

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Gabriela na třetím místě dokazuje, že ne vždy musejí mít dámy zdobené a originální modely. Tento kousek totiž naplňuje rčení, že v jednoduchosti je krása. Decentní design je vhodný na každodenní nošení, ale neurazí ani na prvním (či dalším) rande. Koupit si tuto podprsenku můžete ve dvou barvách – černé a bílé – a do kompletu jsou k mání také pěkné krajkové kalhotky!

4. místo: Pro plesovou sezonu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už chodíte na plesy, nebo jen ráda nosíte šaty a topy bez ramínek, jistě si stejně jako tisíce dalších žen oblíbíte podprsenku AV605. Se svým bardotkovým střihem totiž padne do korzetových výstřihů jako ulitá. A díky silikonovému proužku po obvodu ji bez obav budete nosit i bez ramínek. Na výběr jsou tři barvičky – černá, bílá a smetanová, přičemž tu druhou díky krásnému designu a elegantní krajce můžete obléct i pro svatební noc. A pozor – na skladě jsou i áčkové velikosti!

5. místo: Přirozenost nadevše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I model na pátém místě ukazuje, že ženy si rády obléknou především pohodlné kousky. Podprsenka Fortuna se v první řadě vyznačuje komfortem a přirozeností. Prsa jednoduše podporuje a dává jim přirozený tvar – košíčky má totiž nevyztužené. Široká ramínka se pak příjemně nosí po celý den a všité boční kostice zajistí podporu ňadrům jakékoliv velikosti. A pozor – tato podprsenka je vhodná i pro drobné slečny s extra bujným poprsím – vyrábí se například i velikost 65K!

Další články

Načítám