Hlavní obsah
Článek

Již v létě oslavila zpěvačka Geri Halliwell čtvrté kulatiny, ale odhodlání k tomu, aby se udržovala ve zdravé kondici, ji rozhodně neopouští. Stačí natáhnout pohodné oblečení, nasadit kšiltovku a hurá do ulic velkoměsta. Po Londýně se Geri pohybuje jako ryba ve vodě a klidně kličkuje i mezi auty na silnici.

V době svého působení ve Spice Girls si Geri vysloužila přezdívku Ginger díky svým zrzavým vlasům, ale stejně proslulá byla i svou ztřeštěnou povahou, prořízlou pusou a nejbujnějším hrudníkem z celé slavné pětice. Když se po rozpadu skupiny Geri vrhla na sólovou dráhu, úplně změnila image. Vlasy zkrátila na mikádo a obarvila na blond, a především se stala posilovacím maniakem. Z holky krev a mlíko se tak stala zcela nová Geri s vyrýsovanou postavou, což předvedla například ve svém remaku slavné písně k filmu Flashdance.

Vášeň pro cvičení a běhání jí vydržela dodnes, a Geri se tak i ve čtyřiceti může směle chlubit bezvadnou postavou. Jen na ty muže nemá pořád štěstí... S otcem své dcery Bluebellem Sachou Gervasim jí to nevyšlo a dlouhodobé vztahy se jí nedaří udržet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám