Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vědci, pracující na vývoji nejmodernějších technologií, již vědí, jak funguje šestý smysl. „Původně jsme se domnívali, že jde o schopnost vnímat elektromagnetické vlny anebo teplo,“ vysvětluje vědec Antonín Pánek. „Ve skutečnosti jde o schopnost propojit různé vjemy a inteligentně je spojit dohromady. V podstatě je to tedy inteligence samotná!“

Varná deska šetří energii

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem inteligence výrobků Whirlpool je pečlivé sledování senzorů. Varná deska si pomocí inteligentní technologie nastaví stupeň výkonu tak, aby bodu varu bylo dosaženo co nejrychleji. Po dosažení bodu varu deska zapípá a sama sníží stupeň výkonu. Varná deska si sama určuje, kolik energie je přesně třeba a tím zajistí nejen správné vaření, ale taky ušetří až 20% potřebné energie. Díky rychlovarné funkci JetStart přivede deska 2 litry vody za pouhých 5 minut – a ještě u toho uspoří energii ve srovnání s běžnou rychlovarnou konvicí.

Dokonalé chlazení v celém prostoru chladničky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chladničky pro změnu sledují teplotu a vlhkost v chladničce a ta úplně sama tyto parametry reguluje v celém vnitřním prostoru. Tímto nastavuje optimální podmínky pro uchování potravin, které tak vydrží mnohem déle. Ve zvláštní zásuvce Active0° udržuje trvale teplotu kolem 0° C, což je ideální pro skladování čerstvého masa a ryb. Není-li tato funkce potřebná, lze ji vypnout a zvětšit prostor pro uložení ovoce a zeleniny.

Pračka sama pozná, jak má prát

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šestý smysl mají také pračky Whirlpool. Stačí roztřídit prádlo podle barvy, ne podle toho o jaký druh látky se jedná. Pračka už sama zvolí ideální postup praní. Technologie 6. smysl Colours pozná velikost náplně pračky a určí, kolik bude třeba vody, nastaví teplotu a tu neustále kontroluje, aby jednotlivé fáze praní probíhaly co nejefektivněji. Díky tomu pračka ušetří až polovinu vody a energie a praní bude rovněž rychlejší. Inteligentní pračky Whirlpool navíc na displeji stále zobrazují, jaká probíhá fáze praní a kdy bude prádlo doprané.

Kde nakupovat?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kompletní nabídku výrobků Whirlpool se šestým smyslem najdete na Alza.cz!

Další články

Načítám