Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Ivetu Bartošovou  (†48) opět obtěžoval psychopat a její fanatický obdivovatel Zdeněk Macura (49). A to dokonce přímo u jejího domku v pražské Uhříněvsi. Zpěvačka dokonce musela zavolat policii.

"Ano, přijali jsme hlášení a vyjeli na místo z důvodu porušení občanského soužití," řekla webu Prásk.tv policejní mluvčí.

Fanatický obdivovatel Ivety Bartošové totiž zpěvačku začal obtěžovat před jejím domem. To však neměl dělat, protože se právě ve chvíli, kdy zpěvačce vyznával lásku, vrátil domů její partner Josef Rychtář, který vzal celou situaci do svých rukou.

Macura začal před Rychtářem utíkat a údajně zakopl a natloukl si. Zhrzený podnikatel se ale naštval a na Rychtáře zavolal policii. Následně se začal dobývat přímo k Ivetě domů, a tak policii zavolal i Josef Rychtář. Na místě tak situaci řešily hned dvě policejní hlídky.

Ivetu Bartošovou obtěžuje Zdeněk Macura už dva roky. Zpěvačku nejprve sexuálně obtěžoval, aby se jí pak pokusil vyplatit z partnerství s Josefem Rychtářem (65) a nakonec ji požádal o ruku.

„Několikrát jsme ho už zahlédli, jak v noci obchází Ivetin dům,“ řekl tehdy Super.cz Josef Rychtář. Iveta proto žije v neustálém strachu.

Reklama

Další články

Načítám