Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice Jovanka Vojtková už brzy přivede na svět svého prvního potomka. Společně s pyšným tatínkem Pepou Vojtkem (58) zapózovala na krásných fotkách s těhotenským bříškem, které jí navždy zůstanou jako krásná vzpomínka na požehnaný stav.

Miminko by mělo spatřit světlo světa ve druhé polovině srpna. Pohlaví dítěte si Vojtkovi samozřejmě nechali říct, ale zatím ho úzkostlivě tají.

Pokud bychom se ale měli řídit babskými radami, bude to určitě chlapeček. Vždyť holčička prý mámě bere krásu a chlapeček naopak přidává neodolatelný půvab. A Jovanka vypadá opravdu nádherně, takže se říznému rockerovi možná opět podařilo zadělat na syna.

Pepa Vojtek je už zkušeným otcem. Ze dvou manželství a jednoho vztahu má celkem tři děti: syna Josefa z prvního manželství, dceru Valentýnku ze vztahu se Sabinou Laurinovou (52) a syna Matýska, kterého má s druhou exmanželkou Libuší Vojtkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám