Hlavní obsah
Článek

Pátého potomka si herečka Rosie O’Donnell, kterou můžete znát z filmu Samotář v Seattlu a ze seriálů Will a Grace či Ally McBealová, adoptovala se svou druhou manželkou Michelle Rounds. Do své rodiny přijaly holčičku jménem Dakota a šťastnou novinu oznámily na Twitteru, kde také vyvěsily společnou fotografii.

„Jsme velmi nadšené, že vám tímto můžeme oznámit příchod naší novorozené dcery Dakoty,“ uvedla O’Donnell na sociální síti.

Rosie je vdaná podruhé. První manželku Kelli Carpenter si vzala v roce 2004 ihned poté, co to umožnil starosta San Franciska. O tři roky později se ale ženy rozvedly. A O’Donnell si vzala loni v červnu Michelle. Ta se snažila před rokem otěhotnět, ale marně. Pak u ní lékaři diagnostikovali rakovinu. V září minulého roku Rosie prodělala infarkt.

O’Donnell má dva syny - sedmnáctiletého Parkera a třináctiletého Blakea a tři dcery - patnáctiletou Chalseu, třináctiletou Vivienne a čerstvě narozenou Dakotu. Do roku 2001 vychovávala v pěstounské péči dnes už patnáctiletou Miu, kterou jí před jedenácti roky stát Florida odebral, protože je lesbička.

Reklama

Další články

Načítám