Hlavní obsah
Článek

Tanečnice a především maminka čtyřletého Matyáše Libuška Vojtková (31) se konkurence českých krásek nebojí. Ačkoliv je o více než deset let starší, nedělalo jí problém si to naplno rozdat s Českou Miss World 2011 Denisou Domanskou (32) a začínající talentovanou herečkou ze seriálu Cesty domů Vladanou Drvotovou (17). Nejednalo se ovšem o souboj pěstí, ale o čtvrtou etapu běžeckých závodů RunTour.

Libuška Vojtková se se synem Matyášem mimo jiné postavila na start dětského závodu na jeden kilometr. Pro synka, kterému bude za dva týdny pět let, to byl první závod v životě. Jelikož malý syn frontmana kapely Kabát Pepy Vojtka (58) kilometrový závod bez zastávky uběhl, dostal medaili, kterou všem pyšně ukazoval a odmítal ji sundat z krku.

„Rozhodli jsme se udělat si příjemné sportovní odpoledne. Máťa uběhl celou kilometrovou trasu, ani jednou se nezastavil, což mě docela překvapilo. Běžel v pohodě, já mám na rozdíl od něj dost. Vlastně jsem ho trochu zdržovala. Pohybu mám sice díky tanci hodně, ale běhat nechodím, jen si dám vždycky deset minut v posilovně na běžícím páse na rozehřátí před cvičením,“ smála se Libuška, která charitativní běh v Olomouci spojila s návštěvou příbuzných v Brně.

Reklama

Další články

Načítám