Hlavní obsah
Článek

Manželka baviče, moderátora a herce Jiřího Krampola (85) Hana Krampolová (†59) je veřejností vnímána velmi kontroverzně. Má za sebou vyhrožování po esemeskách, údajné sexuální skandály, krádeže v obchodech a mnozí ji obviňují i z alkoholismu. Teď vyšlo najevo, co za všemi těmi průšvihy ženy populárního umělce stojí. „Moje problémy odstartoval potrat. Nebýt ho, mám dnes už sedmnáctiletou holčičku,“ svěřila se exkluzivně on-line deníku Super.cz Krampolová.

„S Jirkou jsem si moc přála dítě. Dlouho jsme se o něj pokoušeli a nedařilo se. Nakonec jsem v pětatřiceti letech otěhotněla, ale dopadlo to bohužel strašně. V sedmém měsíci těhotenství chtěli doktoři z plodové vody zjistit, jestli bude miminko zdravé. Dnes se po takovém zákroku nechávají maminky v nemocnici i několik dní na pozorování, ale oni mě po tom vpichu pustili. Odjela jsem k mámě, udělalo se mi u ní špatně a praskla mi plodová voda. Maminka volala záchranku, jenže v nemocnici si mě týden nevšímali, a to ani poté, co jsem je po nějaké době pobytu upozornila, že už tři dny necítím pohyby,“ vzpomíná na hrůzné okamžiky Hanka. Až když dostala vysoké horečky a zhroutila se, spolupacientka přivolala záchranu v podobě sestřičky.

„Rychle mi vyvolávali porod. Bohužel na svět přišla mrtvá holčička. Když jsem se ptala, co s ní bude, odpověděli mi, že půjde na pitevnu. Od té doby jsem o sobě tři dny nevěděla. Umírala jsem, a aby také ne, když jsem v sobě nosila týden mrtvý plod. Jak mě v tom stavu uviděl Jiříček, složil se,“ vybavuje si Krampolova žena, která se z hranice mezi životem a smrtí nakonec zázrakem dostala, ale ještě měsíc musela zůstat v nemocnici a dívat se na šťastné maminky s jejich právě narozenými štěstíčky.

„Kdyby mi hned po převozu udělali ultrazvuk, malou by zachránili. Dlouho jsem se z toho nemohla vzpamatovat a na miminka jsem se nemohla vůbec podívat, protože to hrozně bolelo u srdce. Ani mluvit jsem o tom s nikým nedokázala. Až nyní. Když teď doma ležím se zlomenou nohou, mám moře času, tak se mi to vrací. Uvědomuju si, že moje průšvihy, třeba ty po smrti maminky, sice doprovázely alkohol a prášky, takže jsem byla v jednu chvíli horší než Bartošová, ale odstartovalo to už tehdy tím nejhorším zážitkem v mém životě. Od té doby jsem labilnější,“ dodává v upřímné zpovědi pro Super.cz Hanka Krampolová.

Reklama

Další články

Načítám