Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O pravdivosti a objektivitě médií se vedou spory již dlouho a k jejich lepšímu obrazu u veřejnosti rozhodně nepřispívají weby jako je například Necropedia. Právě tam se poprvé objevila zpráva o údajném úmrtí herce Nicolase Cage (49). Mělo k němu dojít během rodinné dovolené ve švýcarském lyžařském středisku Zermatt. Na ‚zaručenou‘ informaci se chytily i některé další servery, které ji opsaly. Skutečností, že původní zdroj uvedl datum hercova údajného skonu na pátek 11. ledna, se již nezaobíraly.

Necropedia si přitom neuchovává žádnou úctu a v minulosti již zaživa pohřbila kromě Cage i Adrianu Sklenaříkovou, Tinu Turner, Macaulay Culkina, Morgana Freemana, Jon Bon Joviho a mnohé další stále živé a zdravé celebrity.

Podle tohoto serveru a následně i několika dalších médií Cage neovládl svůj snowboard a ve vysoké rychlosti narazil do stromu. Vrtulník, jenž jej přepravil do nemocnice už nepomohl, lékaři mu již údajně nemohli pomoci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám