Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) má doma hned dva roztomilé fešáky. Na sociální síti se pochlubila krásnou fotkou svého manžela Karla Vágnera, který zapózoval společně se synkem Maxem.

O tom, že je malý Max rozený model, jsme už psali několikrát. A samozřejmě i tentokrát Max nezklamal a ukázal, že po své krásné mamince zdědil velký modelingový talent.

Tím samozřejmě nechceme říct, že by snad tatínek Karel neuměl pózovat. Na svého synka ale určitě nemá.

Rozkošný klučina vypadá v hoperské kšiltovce jako ten největší frajer. O malé nápadnice, které jsou určitě velké parádnice, jistě nemá Max nouzi ani na dětském hřišti.

Nadšené jsou i reakce fanoušků Simony Krainové. „Nádherně kouzelnej Maxík,“ chválí jeden z nich. „Tak to je borec,“ rozplývá se další.

Maminka Simona si druhé těhotenství užívá plnými doušky a momentálně září štěstím. Nedávno zveřejnila fotky z exotické dovolené na Mauriciu, na kterých vypadá nádherně. Celá spokojená rodinka se už moc těší, až se rozroste o dalšího člena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám