Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolumbijská kráska Paula Alejandra Gonzalez se stala v noci ze středy na čtvrtek nejkrásnější cizinkou žijící v Česku. Porazila osm dalších krásek a vybojovala titul Miss Expat 2012. "Jsem hrozně šťastná. Přála jsem si to. Chci v České republice představit Kolumbii," prozradila Paula, která žije v Česku dva roky.

Učí se češtinu a přiznává, že je to pro ni velmi těžké. "Trochu mluvím, ale hovořit rychle je vážně těžké. Nerozumím všemu. Ještě se musím učit," prozradila Paula, která do Čech přiletěla na návštěvu maminky, která se zde vdala. U návštěvy nakonec nezůstalo a kolumbijská kráska v Čechách zůstala.

"Studuji češtinu a chystám se na univerzitu. Moc se mi tu líbí. Je tu moc dobré jídlo a krásná architektura. Mám tady všechno a chtěla bych tu zůstat. Mám i českého přítele. I proto chci být tady," dodala drobná, jen 158 centimetrů vysoká Paula Alejandra Gonzalez.

Paula měla ze všech finalistek nejvíc vyvinuté poprsí. Při promenádě v plavkách předvedla své dokonalé čtyřky. I ty jí získaly titul. "Paulu jsem volil a samozřejmě v tom hrálo roli i její bujné poprsí," přiznal Super.cz plastický chirurg Roman Kufa, který zasedl v porotě. A co na to Paula? "Hodně lidí si to myslí, ale snad to nebylo jen ňadry," dodala se smíchem šťastná vítězka.

Reklama

Další články

Načítám