Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) a Patrik „Rytmus“ Vrbovský (47) by se nejraději stěhovali do jejich společného domu v Tuchoměřicích už zítra. Problém je ale ve financích, které potřebuje zamilovaná dvojice na dostavbu hrubé stavby. Hvězdný pár přímo netrápí finanční těžkosti, ale peníze na rekonstrukci společného sídla mají uložené v jiných nemovitostech, a není tak jednoduché se k nim dostat.

Slovenskému rapperovi se stále nepovedlo najít kupce na dům v přepočtu za 6 500 000 korun v Piešťanech a ani popová diva se nezbavila rodinného domku v Mukařově. Zjistili jsme, že nemovitost v hodnotě 4 900 000 korun, kde měla zpěvačka žít s dcerou Laurou a  jejím otcem Matějem Homolou, je už dva roky v nabídce realitní kanceláře a zatím se nenašel vážný zájemce.

„Mukařov bych opravdu ráda prodala,“ usmívá se Dara a jedním dechem popisuje s odborností realitního makléře nesporné výhody nemovitosti: „Přestože na některých fotkách to nevypadá, ten dům má ohromné kouzlo. Mě dostal na první pohled. Je u lesa a za domem je jezírko, na zahradě vzrostlé stromy, nekonečná půda a opravdu velkoryse mnoho prostoru pro bydlení.“

Pětimiliónová finanční injekce by prý stavebnímu rozpočtu Dary a Patrika velmi pomohla. „Když teď čekáme jen na stavební povolení, tak by se zcela přirozeně hodila každá koruna,“ říká Dara, pro kterou bude tento rok s Rytmusem ve znamení společných projektů.

Reklama

Další články

Načítám