Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) kategoricky popřela informace některých deníků, že se po včerejším hlavním líčení zhroutila.

Podle informací její manažerky Evy Skallové naopak podobný verdikt soudu očekávala a vzhledem k vývoji líčení byla připravená na dvacet šest měsíců podmíněně a ztrátu řidičského oprávnění na tři roky. „Žádné zhroucení se nekonalo. Dara rozsudek přijala jako realitu a směr a cestu, co nás bude čekat,“ říká Skallová.

Zpěvačku prý pouze zranila mentorsky laděná řeč soudkyně v závěru líčení, ale samotný rozsudek prý přijala s chladnou hlavou. „Poslední stání se vyvíjelo tak, že bylo vlastně dopředu jasné, jak celá věc dopadne. Chování paní soudkyně bylo dost průhledné od začátku,“ nechala se slyšet Skallová.

Popová diva s rozsudkem nesouhlasí. Jelikož od včerejška probíhá osmidenní lhůta na odvolání, je už nyní jasné, že se odvolá. Zpěvačka tak rovnýma nohama skočí do nepříjemného martýria soudních tahanic. „Pocit neviny převyšuje obavy z procesů a legislativ,“ tlumočí zpěvaččiny pocity manažerka.

V praxi to tedy bude znamenat, že soud vyšší instance posoudí odvolání. V případě, že bude žádost zhodnocena jako vyhovující, tak se případ opět vrátí na stůl předsedkyni senátu JUDr. Daniele Reifové, která včera Rolins odsoudila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám