Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) byla jednou ze známých osobností, jimž byla nabídnuta účast v letošní taneční soutěži StarDance. Ale neobjeví se tam a Super.cz svěřila všechny podrobnosti.

Basiková byla nabídkou tančit nadšená. Bohužel přišla v nepravý čas. Zpěvačka totiž doposud nemá v pořádku kotník, který si zlomila před dvěma roky na dovolené v Řecku. "Jsem velice zarmoucená, že kvůli tomu mému kotníku jsem musela účast odmítnout. Strašně mě to mrzí a štve. Jsem z toho moc smutná," svěřila Super.cz Bára.

"Nevím, zda budu mít nohu ještě někdy úplně v pořádku. V Lucrezii Borgii mi choreograf upravil můj part. Nyní zkoušíme muzikálovou pohádku Kapka medu pro Verunku, kde také nemám roli pohybově náročnou. Ale zkoušet několik hodin denně různé tance opravdu nezvládnu," dodala smutně Basiková, která tak přijde o velmi lukrativní kšeft. Úspěšní soutěžící si vydělají statisíce, Mahulena Bočanová (57) se tancem živila ještě pár let po absolvování soutěže.

Reklama

Další články

Načítám