Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko zná nejkrásnější cizinku žijící v Čechách. Miss Expat pro rok 2012 se stala nádherná dívka z Kolumbie Paula Alejandra Gonzalez. Zvítězila nejen díky dokonalé tváři a luxusní postavičce, ale zabodovaly také její vnady. Paula měla jednoznačně největší poprsí ze všech finalistek a pánové v publiku při promenádě v plavkách jen zírali.

Paula žije v Čechách dva roky. Byla jedinou finalistkou, která při finále mluvila anglicky. Češtinu se zatím učí a není si v ní zcela jistá. Ani angličtina ale nebyla překážkou a Paula všech zbylých osm finalistek převálcovala na celé čáře.

A jak se Paula dostala z Kolumbie do Čech? Její matka se provdala za Čecha a Paula za ní přijela na prázdniny. Nakonec se rozhodla kvůli mamince zůstat. Paula v Čechách studuje vysokou školu, našla si českého partnera a umí si představit tady žít natrvalo. Sní o vlastní značce obuvi a kabelek a zároveň touží být tváří reklamních kampaní.

Reklama

Další články

Načítám