Hlavní obsah
Článek

Podnikatelka Tamara Kotvalová (48), bývalá manželka ministra zemědělství Petra Bendla a nekorunovaná královna nejluxusnější pražské třídy, si udělala s přítelem dovolenou v Turecku a Super.cz získal její vůbec první fotografie v plavkách. Trvalo roky, než se snímky dokonalého Tamařina těla dostaly na veřejnost. Přitom má i ve svých osmačtyřiceti postavu jako modelka.

Tamara Kotvalová má figuru podobnou jako bývalá topmodelka Elle McPherson, jíž se blíží i věkem. Jen má na rozdíl od Australanky, které se přezdívalo Tělo a bývala roky tváří nejprestižnějšího plavkového vydání časopisu Sport Illustrated, tři děti, nikoli jen dvě.

Nad tím, jak majitelka společnosti Carollinum dva roky před padesátkou po boku o jedenáct let mladšího přítele, úspěšného mladého podnikatele Romana Hajabáče na dovolené v Turecku vypadala, zůstává rozum stát. Tamara přitom tvrdí, že si tělo netrápí v posilovně, zato se ale nebrání domácím pracím.

Dokonce se jako šůrující hospodyňka nechala nafotit i do charitativního kalendáře. Kdyby z uklízení vznikla tak dokonalá postava, zmizela celulitida a bříško by bylo ploché a svalnaté, měly by se všechny dámy chuť chopit mopu, luxu a prachovky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám