Hlavní obsah
Článek

Už tuto neděli odstartuje projekt Moto cestou necestou, dobrodružný výlet známých českých osobností, který tentokrát zamíří do Turecka.

Loni se prvního ročníku, který se jel v Maroku, zúčastnili Vašek Noid Bárta (43) a Martin Zounar (56). Tentokrát se bude závodit v Turecku a zmíněnou dvojici vystřídají herci Pavel Liška (40) a Filip Blažek (50). Tento pár stejně jako před rokem doplní ředitel Hudebního divadla Karlín Egon Kulhánek.

Málokdo by tipoval, že Pavel Liška je vášnivý motorkář. „Motorky jsou mojí láskou odmalička. Jako kluk jsem začínal jezdit na mopedu Stadion a postupně jsem se dostal až k pořádné motorce a samozřejmě i autu. Tuhle akci beru trošku jako dobrodružství a doufám, že proběhne bez problémů, zkušeností mám docela dost,“ nechal se slyšet Liška.

Trasa jízdy měří šest tisíc kilometrů a účastníci budou muset zvládnout úskalí dalekých cest, poznají divokou přírodu a místa, kam by se auty nikdy nedostali. „Já to vnímám jako dovolenou. Šest tisíc kilometrů není až zase tolik, před devíti lety jsem na motorce najel ještě o dva a půl tisíce víc, takže se těším. A navíc nepojedem s Pavlem Liškou a Egonem Kulhánkem sami, ale výpravu tvoří i doprovod, takže není co řešit,“ uvedl Filip Blažek.

Reklama

Další články

Načítám