Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladičká Ornella Štiková (31) očekává narození prvního potomka, jehož otcem je podle jejího vyjádření manžel Gábiny Partyšové Josef Kokta. Ornella je v devátém týdnu těhotenství a včera svého prvního potomka poprvé viděla na ultrazvuku. Super.cz poskytla fotografii svého prvního potomka.

"Včera jsem miminko poprvé viděla a jsem hrozně dojatá. Je to zázrak. Když koukám na tu fotku, derou se mi štěstím slzy do očí. U lékaře jsem na monitoru viděla, jak miminko spalo a pak se vzbudilo. Vůbec jsem netušila, že už je to v tak raném těhotenství vidět. Pepa mi svými útoky nemůže ten pocit nijak zkazit," řekla Super.cz Ornella.

Těhotenství prý prožívá dobře. "Zpočátku jsem měla ranní nevolnosti, ale teď už je to lepší. Kdyby nebyly ty šílené stresy, bylo by to úplně fajn," vysvětluje.

O potratu prý neuvažovala. Je rozhodnutá dítě vychovávat jako svobodná matka, pokud to bude nutné. "O potratu jsme se s Pepou bavili. Neuvažovala jsem o tom vůbec. Sám doktor mi řekl, že vzhledem k mému zdravotnímu stavu a rodinným dispozicím bych měla v budoucnu problém otěhotnět. I moje sestřenice byla na interrupci a je nyní neplodná," upřesňuje Ornella.

"Mám zajištěnou rodinu, máme velký barák. Vše bude zajištěné. Samozřejmě se ale Pepa bude finančně podílet," uzavřela Ornella.

Reklama

Další články

Načítám