Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milenka manžela Gábiny Partyšové Ornella Štiková (31), která čeká s Pepou Koktou miminko, promluvila o momentální situaci a také o tom, že ji přes média podnikatel posílá na potrat. Psychicky je na dně a přeje si, aby hon prý přestal.

Gábina Partyšová (45) tvrdí, že se Ornella chce pouze proslavit a jde jí o publicitu. To ona ale striktně popírá. "Ten hon Gábiny Partyšové na moji osobu snad už nechci rozebírat. Já mám těhotenství řešit jen s Pepou, není to mezi mnou a jí. Žádnou kampaň nedělám. Nemám firmu na trička ani na kabáty, nejsem zpěvačka, slávu k ničemu nepotřebuju. Že chci být slavná, mi přijde úplně směšný. O to jde Gábině, ta z toho žije," řekla Super.cz Ornella Štiková.

S Koktou, který Super.cz poslal otevřený dopis a na Ornellu tvrdě útočí, je prý stále v kontaktu. V dopise Kokta napsal, že s ní nikdy nic neplánoval, šlo jen o sex a dokonce by byl prý nejradši, kdyby šla na potrat.

"S Pepou jsem mluvila včera asi dvacetkrát. Sám mi volal. Kdybych mu byla tak volná, jak říká, proč mě pořád kontaktuje?! K tomu prohlášení řekl, že se necítí dobře, že to napsal, že mu to je blbý a je z toho špatný. Ale že to jinak nešlo. Ale co si vezmu na tom, že mi to řekne, když veřejnosti říká něco jiného? To, že se mi soukromě omluví, na věci nic nemění. Nevím, co horšího by mi mohl ještě udělat," upřesňuje těhotná Štiková.

I když jí nyní Kokta prý velmi ubližuje, stále si s ním přeje žít. "Kdyby to chtěl se mnou zkusit, musel by se už vážně hodně hodně omluvit. Ale je to jednou otec mého dítěte a i přes to, co mi udělal, ho pořád hluboce miluju. Sama si klepu na čelo, ale je to tak. V tuto chvíli jsem na něj ale fakt hodně naštvaná. Asi bych nyní řekla, že ne," říká se slzami v očích.

Pepu prý nikdy nenutila, aby odešel od rodiny. Záleží jen na něm. "Nikdy jsem ho nikam netlačila. Pepovi vše trvá delší dobu, o věcech přemýšlí. Řeší, kde bychom bydleli, jak by to bylo. Nyní jsou hodně narušené i vztahy s mojí rodinou," dodala Ornella.

Reklama

Další články

Načítám