Hlavní obsah
Článek

Ve dvaasedmdesáti letech se herec John Cleese počtvrté oženil. Hvězda skupiny Monthy Pyton si vzala jednačtyřicetiletou bývalou modelku Jennifer Wade v soukromé vile na karibském ostrově Mustique. Původně přitom dvojice plánovala svatbu v Monaku.

„Věděl jsem od první chvíle, co jsem ji potkal, že to bude něco velmi vážného. Je to velmi výjimečná bytost. Nikdy jsem neměl pocit, že je něco špatného na instituci manželství, jedinou špatnou věcí byla má schopnost vybrat si správnou osobu. Nedokázal bych si představit, že bych mohl být s někým jiným než s Jennifer. A s mou historií je to docela zásadní věc, kterou říkám,“ prohlásil po sňatku dojatý Cleese. Návrhářku šperků potkal britský herec v roce 2009.

Jennifer pak po svatbě prohlásila: „John a já jsme nepotřebovali být manželi, ale chtěli jsme to. Měli jsme pocit, že jsme manželi už dávno. Příští rok uspořádáme v Londýně party pro naše přátele a rodiny.“

Cleese byl ženatý s Connie Booth v letech 1968 až 1978 a mají spolu dvě dcery. V letech 1981 až 1990 byl ženatý s Barbarou Trentham, s níž má jednu dceru. Třetí manželství s Alyce Faye Eichelberger skončilo v roce 2008 po šestnácti letech.

Reklama

Další články

Načítám