Hlavní obsah
Článek

Médii už více jak týden hýbe jediná kauza: těhotná milenka manžela Gábiny Partyšové Ornella Štiková (31). Gábina s Ornellou na sebe útočí a jedna druhé vyhrožuje trestním oznámením. Co na celou kauzu říkají české hvězdy?

"Můj starý hadr na podlahu jsem pojmenovala Ornella. Byl dost lacinej, ale špínu má zmáknutou," napsala na svoji zeď na sociální síti modelka Tereza Zimová.

"Jsem jednoznačně na straně Gábiny. Myslím si, že slečna Ornella je na pár facek a je škoda, že to neudělala její maminka. Pepa udělal krok vedle a nemá Gábinu podvádět, ale slečna rozhodně neměla chodit do sexu s pánem, který má manželku a dítě. Celé mi to přijde pod úroveň," řekla Super.cz moderátorka Eva Decastelo.

"Myslím, že by to mělo pokračovat tak, že Pepa usmaží Gábinu a všichni ji sní," směje se Agáta Hanychová. "Dávají všichni tři moc věcí na veřejnost a měli by to řešit doma pod pokličkou. Myslím, že Ornella je chudák devatenáctiletá holka, která teď neví, co se děje. Třeba jí něco nasliboval a ona je bohužel zamilovaná. Ale ukazovat ultrazvuk, to už je i na mě moc," dodala Agáta.

"Slečna by se podle mě měla odstěhovat zpět na měsíc, protože z něj omylem spadla," řekla Super.cz se smíchem zase modelka Hana Svobodová.

Moderátor Bořek Slezáček si dokonce myslí, že je to vše dobře připravená kampaň Gábiny Partyšové a Pepy Kokty, která má moderátorce zajišťovat další publicitu. "Nemám na to konzistentní názor. Ale mám relativní pochopení pro neposedné pinďoury. Ovšem vzhledem k tomu, že nás Partyšovci krmí reklamními kampaněmi, viz umělé sestry a jakýsi fotograf, prý milenec, už léta, tak to klidně může být další nevhodná reklamní kampaň. Těším se, že třeba v příštím díle pohřbí maminku," upřesnil Slezáček.

"Slečna se rozhodla být slavná a půjde přes mrtvoly i za cenu zničení životů dvou fajn lidí," uzavřela modelka Hana Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám