Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) je další známou osobností, která aktivně podpoří festival Prague Pride 2012, jenž včera odstartoval a potrvá do neděle.

„Přijde mi hrozně zvláštní, že na světě stále existují lidé, kteří se ještě zabývají tím, že spolu můžou žít dva lidé stejného pohlaví,“ promluvila o svém motivu k účasti Kristelová.

Moderátorka stylově oblékla růžovou a zúčastnila se společně s kolegou Honzou Musilem nebo dvojicí silových akrobatů DaeMen zahajovací tiskové konference v hotelu Kempinski. „Určitě se chystám vyrazit do průvodu. Těším se taky moc na koncert Dary Rolins na Střeleckém ostrově nebo na party v klubu Temple. Obléknu barvy duhy a hodlám si to užít,“ s úsměvem dodává Kateřina, která nepřímo naráží na heslo festivalu „Dáme barvy dohromady“ a na skutečnost, že symbolem gayů a lesbiček je duhová vlajka.

Jelikož je sexy blondýna obrovskou obdivovatelkou travesti show a poslední roky neslavila narozeniny s kamarády jiným způsobem než právě v travesti kabaretu, tak je víc než pravděpodobné, že roztancovanou Kateřinu uvidíme na některém z alegorických vozů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám