Hlavní obsah
Článek

Blonďatá modelka a příležitostná herečka Nicole Natalie Austin známá jako Coco nebo Coco-T příliš velkou díru do světa modelingu neudělala, ale proslavit se dokázala i přesto. Svou slávu si zaručila především manželstvím s americkým rapperem Ice-T a tím, že na internet a především pak na svůj Twitter neustále posílá fotografie svého obřího pozadí a ňader. Její poslední příspěvek byl však opravdu odpudivý. Coco-T na něm drží dvě malá děvčátka, která osahávají její silikonová prsa v miniaturních bikinách.

Jelikož sama s manželem Ice-T děti nemá, zřejmě si některá z jejích kamarádek odložila své ratolesti k hodné tetě Coco s domněním, že se o ně pěkně postará. Ta se nejspíš bavila vykulenými pohledy holčiček na svá umělá prsa a nechala je si na ně i sáhnout. Nakonec se s tím podělila také s uživateli internetu.

Kromě silikonových ňader se neustále spekuluje, že má Coco i silikonem vylepšené a především zvětšené pozadí. To je totiž v poměru k její postavě opravdu pořádné a má nezvykle vypouklý tvar. Ona sama však tyto domněnky nekomentuje.

Dvaatřicetiletá Coco se objevila v několika divadelních inscenacích a béčkových filmech, nakonec se stala modelkou fotící spodní prádlo a plavky.  V roce 2001 půl roku pracovala pro Playboy a vystoupila v řadě amerických televizních pořadů, zahrála si i několik epizodních rolí například v seriálu Zákon a pořádek. Bývalá modelka se v červnu spolu se svým manželem objeví v televizní reality show Ice Loves Coco vysílané na americkém kanálu E!

Reklama

Další články

Načítám