Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednadvacetiletý Jakub Reithmaier, kterému nikdo ze soutěžících reality show Farma neřekne jinak než Kubí, už se vrátil z dovolené se svým novým milencem Borisem. Tu si, soudě podle fotek, oba náležitě užili.

Kubí a Boris, který je asistentem režie, se dali dohromady poté, co na Jakubova dnes již bývalého přítele praskla drsná nevěra. Boris tedy přispěchal Kubího utěšit, což se povedlo a protože kluci razí heslo „není čas ztrácet čas“, ihned spolu vycestovali na dovolenou. „Vychutnávali jsme si nádherné pláže přímo u našeho apartmánu, dobré jídlo, nakupování a byli jsme i na místních úžasných diskotékách. Užívali jsme si jeden druhého,“ prozradil Kubí.

Teď už jsou ale zpět a Kubí, který se v neděli opět vrátil na farmu a tím pádem i do boje o milión korun, teď řeší poněkud praktičtější záležitosti. „S Borisem nás teď čekají starosti ohledně mého odchodu od Petra, nebude to jednoduché. Vlastně ani nedovedu odhadnout, jak se Petr zachová a či mi nebude dělat nějaké naschvály. Příští týden si tam chci jet pro svoje věci a definitivně se s ním rozloučit,“ řekl Jakub, který doufá, že vše proběhne v klidu a míru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám