Hlavní obsah
Článek

Pohádkový příběh Kate Middleton je jako vystřižený z červené knihovny. Přesto dokazuje, že i dnes mohou všechny dívky neurozeného původu snít o svém princi na bílém koni. Ohlédněte se s námi za životem půvabné vévodkyně Catherine, která právě dnes slaví 31. narozeniny.

Do rodiny Carole a Michaela Middletonových se v porodnici Royal Berkshire Hospital přesně před 31 lety narodila malá Kate. Byla jejich prvním potomkem. O dva roky později počali ještě sestřičku Pippu (40) a po dalších čtyřech letech bratra Jamese (25). Middletonovi patřili do anglické střední třídy, dokud se nezačali věnovat podnikání v oblasti obchodu s párty produkty. Byznys jim dobře vynášel, a tak rodiče mohli dopřát všem svým dětem nejlepší vzdělání.

Právě tady se začíná rodit romantický příběh. Kate byla vyslána studovat na prestižní školu St. Andrews v anglickém Berkshire, kam docházel i princ William (41). Carole Middleton přitom později přiznala, že svou starší dceru dala studovat na St. Andrews už s vědomím, že by se s princem mohla seznámit. Nakonec se tak stalo ve chvíli, kdy se Kate odvážila ukázat se na mole v rámci školní módní přehlídky a vklouznout do velmi odvážných průsvitných minišatů. Právě v nich prý prince poprvé okouzlila. Poznali se přitom již v roce 2001 a o rok později spolu začali randit.

Jejich vztah pokračoval i po vystudování školy v roce 2005. V dubnu 2007 však přišel šok, média přišla s informací, že oblíbený pár se rozešel. V červnu oba přiznali, že zůstali dobrými přáteli.

Jejich láska ale nevyhořela a po několika měsících se opět dali dohromady. Jejich vztah postupně posvětila i královna Alžběta II. a v říjnu 2010 v Keni William požádal svou vyvolenou o ruku. A pokračování už jistě všichni znáte...

Reklama

Další články

Načítám