Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už to tak bývá, ty nejžádanější dívky bývají paradoxně nejopuštěnější. To je i případ sexbomby Julie Zugarové, která je momentálně bez přítele. Vnadná kráska ale nenechává nic náhodě a začíná zkoušet svatební šaty. Štěstí totiž podle jejích slov přeje připraveným.

„Do tří let bych chtěla rodinu. Přestože to možná nevypadá, tak na rodinný život se moc těším," svěřila se nám se svým snem Julie. „Už teď se nemůžu dočkat, že jednou budu mít svatbu a ve svůj den D si obléknu krásné, jemně zdobené šaty," říká Zugarová.

Jelikož ten den ještě nenastal, vyzkoušela si modelka své vysněné „svatebky“ během focení s fotografkou Miou Mirrelli. Modelce s asi největšími silikonovými prsy v Čechách během focení samozřejmě padly do oka šaty s hlubokým dekoltem. Ve svůj velký den by ale klidně nevsadila jen na klasiku.

„Stylistka a vizážistka Janine Alexander pro mě přichystala šaty v netradiční sexy černé, nebo růžové barvě. To se mi vážně líbilo," usmívá se Julie.

Reklama

Další články

Načítám