Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odbornice přes módu Františka Čížková (60) měla obrovskou smůlu. Super.cz vypátral, že známá módní odbornice měla velmi nepříjemnou dopravní nehodu. Když předevčírem přecházela přechod pro chodce nedaleko svého domu na sídlišti na Jižním Městě, tak ji srazilo auto.

„Když jsem vcházela na přechod, tak jsem viděla vůz relativně v dálce. Byl to šok, když mě najednou to auto nabralo na kapotu,“ vybavuje si Čížková zážitek z přechodu, který přechází prakticky denně. „Pak už si jen pamatuju, že jsem ležela na mokrém asfaltu a tekla mi z hlavy krev,“ říká.

Novinářka prý nekonečných deset minut čekala, než ji naložila sanitka a společně s další pacientkou, jež měla astmatický záchvat, ji odvezla do nemocnice v Krči. Františka utrpěla tržnou ránu na hlavě, zlomeninu holenní kosti na jedné noze a tříštivou zlomeninu v koleni na druhé noze. V následujících hodinách by měla prodělat náročnou ortopedickou operaci, kterou lékaři z neznámých důvodů stále odkládají.

Zuboženou pacientku již navštívili policisté, kteří nehodu vyšetřují. „Byla jsem velmi překvapená, že mi policisté nenechali ani kontakt, na který bych se na ně mohla obrátit,“ kroutí hlavou Františka, která je rozhodnutá, že na nepozorného řidiče podá trestní oznámení za ublížení na zdraví.

Nehoda Františky Čížkové způsobila rozruch také v rádiu Frekvence 1, kam měla módní guru dorazit na rozhovor do pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1. „Tuto zprávu mohu potvrdit. Paní Františka Čížková měla dorazit do pořadu Romana Ondráčka a Miloše Pokorného. Bohužel jsme dostali informaci, že měla nehodu a nedorazí,“ potvrdila mluvčí rádia Radka Pilzová. Tento týden byl pro zmíněné rádio velmi smolný. Nehoda obávané módní policistky není jediná, která narušila vysílací plány rádia. Kvůli nemoci museli narychlo hledat náhradu za churavou Halinu Pawlowskou (69) a herce Michala Pavlatu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám