Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to až k neuvěření, ale Libuška Šafránková (†68) nejen, že skvěle vypadá, ale i ve svých téměř šedesáti letech je neuvěřitelně vitální. To dokázala a zrak všem vytřela, když v rámci své nové role učitelky Elišky Holoubkové musela absolvovat vcelku náročné pozice jógy, které ale zvládla na jedničku.

Scenáristé připravovaného seriálu Gympl s (r)učením omezeným šli ale ještě dál. Původně měla Libuška před kamerou dělat i stojku na hlavě, to však s díky odmítla. „Scenáristé připravili pro herečku Libuši Šafránkovou spoustu netradičních scén a momentů. Například v jednom díle cvičí před kamerou jógu. Původně měla oblíbená herečka v roli učitelky češtiny a hudebky Elišky Holoubkové udělat stojku na hlavě, nakonec se ale s produkcí dohodla, že raději zůstane u ne tak riskantních cviků,“ řekl nám jeden z členů štábu.

Natáčení seriálu si paní Šafránková velmi užívá a na scenáristy, i když jí občas pěkně zavaří, pěje jen chválu. „Líbí se mi, jak jsou scenáristé kreativní,“ komentovala jednu z mnoha netradičních scén stále okouzlující herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám