Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Milenka nejznámějšího tuzemského moderátora Leoše Mareše (47) Hana Svobodová (35) začala svému partnerovi fušovat do řemesla. Mladá modelka totiž přijala nabídku Fashion TV a stala se její novou posilou. A vedení televize je z jejího výkonu nadšené. Svobodové angažmá se ale neobešlo bez problému. Kvůli televizi musela od základu změnit svou vizáž.

„Hanka je nejen mimořádně fotogenická, ale i velmi společenská, živá, bystrá a vtipná. Proto si myslím, že se úlohy moderátorky relace Fashion VIP zhostí absolutně bez problému,“ myslí si o své nové posile generální ředitelka stanice Gabriela Drobová.

Svobodová  pro módní televizi nafotila set fotografií, na kterých je často téměř k nepoznání. Naopak to, co ze snímků přímo vyzařuje, je téměř hmatatelné erotické dusno. Pokud se stejným pohledem dívá Hanka i doma na Leoše, tak chápeme, proč se mladé krásky úspěšný moderátor tak pečlivě drží.

Po Ivance Gottové, která se v posledních týdnech stala hvězdou německých televizí, je tak Svobodová druhou partnerkou české celebrity, která se chystá na kariéru televizní hvězdy. Snad nesebere Hanka Leošovi nějaké kšefty. To totiž vztahu nikdy nesvědčí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám