Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manžel Gábiny Partyšové (45) Pepa Kokta se rozhodl, že se přes Super.cz konečně otevřeně vyjádří k celé kauze ohledně jeho vztahu k Ornelle Štikové a vysvětlí jí i její matce, co vlastně cítí. "Vzhledem k tomu, že Ornella a její rodina stále jedou svou kampaň přes média a nehodlají celou věc řešit soukromě a v tichosti, tak bych chtěl říci těchto pár vět Ornelle a její matce Monice právě přes vás," oslovil Super.cz.

"Slečno Ornello a paní Moniko, to, co v médiích říkáte o mojí ženě, rodině a o mé takzvané lásce k Ornelle, to už je totální nehoráznost z vaší strany a pobuřuje mě to," uvedl. "Samy víte, že všechno je jinak. Vynechte laskavě mou ženu a rodinu ve svých novinových diskusích, oni za nic nemohou. Chybu jsem udělal já, a pokud je dítě moje, budu na něj i platit, jako každej chlap, kterému se tohle stane!," pokračoval Kokta ve svém vyjádření.

"A nepište už ve svých rozhovorech, že Ornellu miluju a že od doby, co mi řekla, že je těhotná, že se snažím odstěhovat od manželky a že jí píšu milostné sms. Není tomu tak. S Ornellou jsem nikdy neplánoval žádný vztah ani manželství. Šlo jen o sex," přiznal.

"Samy víte, že se od doby, kdy jste mi sdělily, že čeká mé dítě, snažím vám dvěma vysvětlit, že je to šílenost a že Ornellu nemiluju, že si jí nevezmu a že by měla dítě dát pryč, pokud by mělo být moje, i ze zdravotních důvodů, protože jsem v té době bral silné léky, kde není doporučeno otěhotnění partnerky v následujícím půl roku po užití," vysvětlil Kokta.

"A že se vám celou tu dobu snažím vysvětlit, že si Ornella zkazí svoje mládí a že já od své ženy a syna neodejdu a že i kdybych odešel, nikdy nepůjdu do vztahu s devatenáctiletou dívkou. Už jsem toho ve svém životě zažil dost a tohle ale opravdu nemám zapotřebí," dodal.

"A laskavě si uvědomte, že podvedená v této kauze je moje žena a ne Ornella, tak ji laskavě netahejte do věcí, které s ní nemají nic společného," oslovil dámy Štikovy Kokta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám