Hlavní obsah
Článek

Ještě před pár měsíci to vypadalo, že snad ruina, kterou si koupila Eva Decastelo (45) s manželem Reném, nebude nikdy obyvatelná. Eva ale pozvala Super.cz na návštěvu a předvedla, že už se dá v domě bydlet a vypadá to tam výborně. "Jen se zahradou budeme muset hnout až příští rok, nezbyly nám peníze," prozradila moderátorka.

Dům v pražských Modřanech manžele i s rekonstrukcí vyšel na částku přes deset miliónů. "Přesněji by vám to řekl náš hypoteční poradce," svěřila Eva. Se zařízením to nepřeháněla. Nezbytností byla nová kuchyně s vestavěnými spotřebiči nebo koupelna, hodně stálo vytvořit obytné podkroví. "A pak okna. Chtěli jsme zachovat ducha domu a pro atypická okna, každé jiné, jsme museli až do Slavonic na Moravu," upřesnila.

Dům má v přízemí kuchyni a velký obývák, kde Eva vyřešila sedací soupravu velmi originálně. "Je z europalet, které jsme pořídili zadarmo, ale za polštáře a polštářky už jsme museli zaplatit. Drahé to ale nebylo. S malými dětmi je zbytečné si pořídit něco, co nemohou zničit. Dokážu si představit, že kdybych si koupila omyvatelnou koženou sedačku, syn na ni vyrazí s nůžkami," krčila rameny Eva.

V prvním patře je ložnice rodičů, dětský pokoj a středně velká terasa. Překvapení skrývá podkroví. Tam totiž nechali manželé vytvořit pokoj pro Reného syna z prvního manželství, devítiletého Eliáše. A Super.cz tam zastihl i jeho maminku, Reného exmanželku Štěpánku. "No, někdy žijeme ve třech. Momentálně Štěpánka vybaluje," vysvětlovala Eva, že lze i s bývalou svého muže dobře vycházet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám