Hlavní obsah
Článek

Jsou mladí, pohlední, udělaní… a bohužel pro dámy povětšinou zadaní! Řeč je o bronzové posádce čtyřkajaku z loňské olympiády v Londýně. Daniel Havel, Jan Štěrba, Lukáš Trefil a Josef Dostál jsou usměvaví sportovci, kteří se nestydí svá vypracovaná těla ukázat i před cizími lidmi. Podívejte se na jejich figury v naší fotogalerii!

Až na Lukáše Trefila, který je už přes rok sám, ale kamarádkám se rozhodně nevyhýbá, jsou všichni zadaní. „Já se ženil hned po olympiádě,“ chlubí se sympaťák Daniel Havel. To na Honzu Štěrbu se prý slétávají fanynky jako vosy na sladké. „Není žádný holkař, ale je fakt, že dívky po něm jdou z nás čtyř nejvíc,“ směje se nejvyšší a zároveň nejmladší člen čtyřkajaku Josef Dostál.

Čtveřice si prý většího zájmu něžného pohlaví po svém úspěchu na letní olympiádě nevšimla. „Ale obecně jsme získali nějaké ty nové fanoušky, což je fajn, protože veslování tolik fandů nemá,“ shodují se urostlí mládenci, kteří na sebe upozornili už charitativním kalendářem. Nyní se nebáli ani svléknout do plavek v sauně fitness centra slavného australského golfisty Grega Normana. To je jen pár kroků od loděnice pražské Dukly, pod níž závodí, a tak se v něm upsali na cvičení.

„Máme to strašně blízko, konečně nemusíme přejíždět přes půlku Prahy a navíc tu mají i bilaterální posilovací stroje se závažím pro obě poloviny těla,“ říká Daniel Havel. Spolu s kamarády ochotně pózoval víc než hodinu novinářům.

S třetím nejlepším kolektivem v anketě Sportovec roku 2012 je prý skvělá spolupráce. „Je radost s nimi pracovat. Všichni je mají rádi, chovají se profesionálně, nemají žádné manýry. Mám je moc ráda,“ chválí své svěřence manažerka Renata Abtová.

Reklama

Další články

Načítám