Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalista show Hlas Česko Slovenska Daniel Mrózek (18) natočil klipový debut ke svému prvnímu singlu Poslední náboj. A pojal ho rovnou ve velkém stylu. Ke spolupráci si nepřizval nikoho jiného než missku Julii Zugarovou, která se nepyšní ani tak hereckým talentem jako spíš opravdu velmi výrazným exteriérem.

Klip se natáčel v Praze a spolupráci s Julií si Daniel nemůže vynachválit. Stejně tak ona s mladičkým zpěvákem. „Dan je úžasně nadaný, šikovný, charizmatický kluk. Sedli jsme si na první pohled a na place vládla hrozně příjemná atmosféra. Navíc se mi Dan jako chlap líbí, je fakt atraktivní. Já jsem prostě na tyhle tmavé typy,“ řekla vnadná misska.

Nový singl, jehož premiéru mohou fanoušci sledovat zítra od 16 hodin na MTV, pro Dana napsal Kája Mařík a otextoval Petr Šiška. „Myslím, že autoři písničky přesně vystihli to, co mi sedí. Nejsem žádný sladký klaďas ani v civilu, rebelie a tvrdší muzika je mi rozhodně bližší. Fakt jsem sám zvědavý na reakce lidí, doufám, že jsme se jim trefili do vkusu,“ řekl Dan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám